Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BodinspeiderneFoto: Robin Stangeland    

STIFINNERNE (3.-4-KLASSE)

Stifinnerne går på tredje og fjerde trinn og har rødt skjerf. 

Vi møtes ukentlig og våre møtedager er torsdager, vanligvis fra kl 1730 til kl 1830. 

Stifinnerprogrammet har fire semestermerker oppdelt i to par. Det ene semestermerket tas på høsten og det andre på våren. Semestermerket er en ramme for semesteret og lederens og stifinnerens fantasi. Også for stifinnerne finner du eksempler på semesterplan på kmspeider.no.


Stifinnerne har også flere aktivitetsmerker enn de som er obligatoriske i semestermerkene. Aktivitetsmerkene skal kunne gjennomføres på ett eller to møter, eller på en tur. 

VANDRERE (5.-7.KLASSE)

Vandrerne våre har møter på torsdager og møtes vanligvis kl 1730 til 1830. Vandrerne går i femte til tiende klasse, de som går i 5. til 7.kl har blått skjerf. 

Når speiderne blir vandrere endrer strukturen på programmet seg en hel del. Det er i vandreralderen speiderne drar på turer alene med patruljen og det stilles nå krav til at speiderne kan ting som kreves for å lede seg selv og en patrulje.


Vandrerne har et gradsprogram delt opp i fire deler som de følger. For å fullføre en grad skal vandreren ha vært gjennom praktiske krav knyttet til temaer innenfor våre fem verdier. Kravene kan gjennomføres felles i patruljen slik at de eldre som har en høyere grad kan instruere og lære de yngre hvordan ting gjøres.

FØRERPATRULJEN/VANDRERE (8.-10.KLASSE)

Førerpatruljen består av alle vandrere som går i ungdomsskolen.

Førerpatruljen er et organ for planlegging av arbeidet i patrulje og tropp og for opplæring av patruljeførere (PF) og patruljeassistenter (PA). Ledertrening er hovedfokuset for vårt arbeid i ungdomsskolealder. Vandrere i ungdomsskolealder skal få veiledning og praksis på ulike lederoppgaver. Det kan være andre lederoppgaver I troppen, f.eks. være med å planlegge troppstur med troppsleder. Det er også egne førerpatruljeturer med litt tøffere preg.

KONFIRMANTSPEIDER (9.KL)

KFUK-KFUM-friluftsliv med Høstfestival. Friluftslivsgruppa er ute i all slags vær og vil henge sammen med Bodinspeiderne. 

Du bør trives med å være på tur og i aktivitet og ikke ha noe i mot å kle deg godt, for å være lenge ute. 

Vi jobber med tema knyttet opp mot bærekraft, natur og miljø, samt mestring og livsglede. Gruppa skal ha minst 2 helgesamlinger sammen med Bodinspeiderne. Konfirmantspeiderne skal også delta på noen av Bodinspeidernes speidermøteter samt delta på en Høstfestival.

NB! De som deltar i KFUK-KFUM-friluftsliv melder seg på gjennom Bodin Menighet når menigheten har påmelding til konfirmasjon. Mer informasjon finner dere ved å trykke her. 

"VI KAN-SPEIDERNE"

Bodinspeiderne har også speidere som er med i "Vi kan"-speiderne. 

Dette er voksne speidere ulike former for utviklingshemming. 

"Vi kan"-speideren i gruppa vår er fult integrert i det daglige speiderarbeidet og er også med på turer og speiderleirer. Ta kotakt for ytterligere informasjon.